Minulla ei ole vielä tunnuksia Korttitilitysten raportointipalveluun, miten saan palvelun käyttööni? 

Korttitilitysten raportointipalvelu edellyttää palvelun tunnusten hakemista palveluntarjoajaltasi. Netsin asiakkaana saat tunnukset täyttämällä Muutosilmoituslomakkeen nettisivuillamme.  Muussa tapauksessa ota yhteyttä pankkikonttoriisi. 


Olen unohtanut käyttäjätunnukseni. Mistä saan uuden? 

Korttitilitysten raportointipalvelun etusivulta löytyy käyttäjätunnus-kentän vierestä ”Käyttäjätunnus unohtunut?”-painike. Klikkaa painiketta, syötä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Saat käyttäjätunnuksen sähköpostiisi.


Olen unohtanut salasanani. Mistä saan uuden? 

Korttitilitysten raportointipalvelun etusivulta löytyy salasana-kentän vierestä ”Salasana unohtunut?”-painike. Klikkaa painiketta, syötä sähköpostiosoitteesi ja Korttitilitysten raportointipalvelun käyttäjätunnuksesi ja paina lähetä. 

Uusi kertakäyttöinen salasana lähetetään sähköpostiisi puolen tunnin kuluessa. Kertakäyttöinen salasana tulee vaihtaa uuteen itse keksittyyn ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

Olen tilannut salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen, mutten ole saanut niitä sähköpostiini? 

Tarkista, että syöttämäsi sähköpostiosoite on oikein. Viesti lähetetään sähköpostiin puolen tunnin kuluessa. Sähköpostiasetusten vuoksi sähköposti on voinut ohjautua myös roskapostilaatikkoon, tarkista myös roskaposti-kansiosi. 


Olen tilannut uuden kertakäyttöisen salasanan mutta se ei silti toimi? 

Käytä salasanan kopiointiin kopioi-liitä toimintoa välttääksesi kirjoitusvirheet. Ole tarkkana ettei ylimääräisiä välilyöntejä tule kopioinnissa mukaan. Huomaathan, että kertakäyttösalasanan pituus on (7) merkkiä. Voit tarkistaa kopioimasi salasanan pituuden salasanakentästä. 


Palvelu ei suostu vaihtamaan kertakäyttösalasanaa? 

Varmista, että olet syöttänyt ”Vanha salasana” -kenttään viimeisimmän saamasi kertakäyttösalasanan. Salasanan pituus tulee olla vähintään (7) merkkiä pitkä ja erota aiemmista salasanoista. Salasanan tulee sisältää sekä kirjaimia että numeroita. 


Yritän kirjautua Korttitilitysten raportointipalveluun mutta palvelu ilmoittaa: "Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista käyttäjätunnus ja salasana." 

Tarkista, että käyttäjätunnus ja salasana on kirjoitettu oikein mukaan lukien kaikki symbolit (pienet & isot kirjaimet, numerot, erikoismerkit). Mikäli sisäänkirjautuminen ei vieläkään onnistu, tilaa uusi kertakäyttösalasana ja yritä uudestaan.

Huom! Pitkän aikaa vaihtamatta ollut salasana ei turvallisuussyistä välttämättä enää toimi. Jatkaaksesi palvelun käyttöä sinun tulee tilata uusi kertakäyttösalasana.


Yritän kirjautua palveluun mutta palvelu antaa ilmoituksen "sivua ei löydy" 

Ilmoitus aiheutuu usein siitä, että käyttämäsi selaimen suosikeissa on vanhentunutta sivuhistoriaa. Ongelma poistuu, kun selaimen sivuhistoria tyhjennetään. Kirjaudu sivuhistorian tyhjennyksen jälkeen raportointipalveluun kotisivujen kautta. 

Raportointipalvelu tukee internet-selaimia Internet Explorer, Mozilla Firefox ja Google Chrome. Palvelu ei tue mobiiliselaimia. Ongelmia voi ilmetä käyttäessäsi muita kuin edellä mainittuja selaimia.


En löytänyt vastausta kysymykseeni täältä. Mistä saan lisätietoa? 

Mikäli sinulla on yhä ongelmia sisäänkirjautumisessa, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota yhteyttä soittamalla puh.nro 010 80 40 40 tai lähetä sähköpostia tilityspalvelut@nets.eu.